Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Det svallar ett hav
av känslor
det oslagbara
när vi känns
en hastighet mot döden
du
och jag
mot obefintligheten
det faller allvar
en känsla
av närhet
nattens fukt
rent kastar bort
all tro
vi förnekar
slickar och ljuger
jag förtiger sanning
håll din mun
känn min styrka
en försiktig evig sekund




Fri vers av Marvin
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-09 21:41



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar poesi som jag gillar.
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin