Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren


Djupet sänker
lite som evigheten
när du föddes
du sprang galen
ett regn
av tårar
av längtan
förlorad själ
lite biten
naken
med snoppen
helt total
rent utlämnad




Fri vers av Marvin
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-09 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin