Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan bron


-Det är ju bara över bron, sa han.


Ja jag vet, det är bara en bro

det borde inte betyda något särskilt
ändå är det all skillnad i världen.

Här finns allt
det är bara att gå
ta på dig bra skor
och gå

vart du vill

Livet är så mycket enklare
så mycket närmare

på den här sidan bron




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-09 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP