Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halv

Ditt svek

låg bortom

mitt förnuft

 

och hur jag än fingrar

kan mina händer

inte få grepp

om tryggheten

igen,

 

du 

gör 

jävla

ont.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-10 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér