Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslågan


Kärlekens låga
Brinner
Kärlekens plåga
Hinner så lätt ikapp

En slocknade veke
Kall och svart
Men så länge det brinner
är det både ljust och varmt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger
Publicerad 2011-07-14 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO