Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moses


Moses
MOSes
MOSES…
TA SKORNA AV dina fötter
Du står på helig mark

Ja men busken brinner ju
Ja och?
Men den brinner inte upp?
Ja och?
Ja men jag bränner ju fötterna…
Ja och?
Men öknen är vrålhet mitt på dan
Kan jag få en buske att inte brinna upp…
Ja
Tror du inte jag kan ”rädda dina fötter med”?


Och Moses tog av sina skor, för marken var, helig mark
Moses vart en helig man han är den enda, enligt Bibeln
Som umgåtts med Gud..
Ansikte mot ansikte…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-11 18:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var i Gamla Förbundet.
I dag kan den som tror och blir renad genom Jesu blod komma inför nådens tron.
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO