Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans verkliga slöja



Kvinnan
Har fått håret till en slöja
Står det

Slöjan är vacker
Den förhöjer synen
Och lusten med den man ”har”
Eller får, vara intim med




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-07-11 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO