Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivtorka....




Vilsen och trasig

 

 

har du någonsin kört längs gatan
mot en destination
och mött en vägspärr?

man tvingas svänga
och hitta en annan väg
som kanske är mycket längre

Om du varit med om detta
så vet du hur jag mår
ty mitt liv färdades framåt

sedan tog det stopp

vägen jag tvingades ta istället
var förödande för min identitet

jag vet inte vem jag är
jag vet heller  inte vart jag ska
jag är vilsen
vilsen och fördävrad

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 737 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-07-12 07:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kanske finns en mening med vägspärrar, att man ska komma ut starkare på andra sidan.
Den berör, känslan av att vara vilsen.
2011-09-18

  babyvamp-emma
känner igen mig i texten, och det är hämskt att känna så..
men som tur så gör det över med tiden :)
2011-08-14

  Kraja
du tog mina ord och skrev ner dem!
2011-08-12

  Micky
Du är min favorit på denna sida. Fantastiskt skrivet!
2011-07-23

  ChocolateSoldiers
Underbar
2011-07-19

  queenia
Starkt igenkännande och berörande. Vägspärrar är inte farliga - man måste igenom dem, och fortsätta på samma väg. Har själv fastnat i en precis nyligen - men min väg, är det ingen som ändrar!
2011-07-14

  Anna*
Skrivtorka ser jag inte skymten av men bilden du målar upp är tydlig och berörande!
2011-07-14

  entusiasm
Bra skrivet! Tyvärr känner nog många igen sig... Men jag gillar skarpt!
2011-07-14

  amandasofie
Inget tecken på skrivtorka tycker jag. Förstår precis känslan, ibland har man ingen aning om vad som händer eller vem fan man egentligen är.
2011-07-12

  Fru Intighet
Du är duktig på att skriva, fina du.
Och jag känner igen mig.

Kram
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP