Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...hade sanningen ändrat något...? ...eller bara gjort allt så mycket värre...?


Jag ljög när hon frågade...


Hon frågade mig
”Är du gla’ för henne”?
Jag svarade nej
Din vän frågade
”Är du gla’ för henne”?
Och jag ljög…

Jag ljög så in i helvete
Ljög så jag blev blå
Ljög av feghet
Av rädsla
För att bli avvisad
Att mista en vän
Ännu en gång
Men som jag ändå gjorde

Din vän frågade mig
”Är du gla’ för henne”?
Jag svarade nej
Och jag ljög…




TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 672 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2011-07-12 08:17



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så rädda vi kan vara att förlora någon...så rädd att vi ljuger
2011-07-20

  Linda CH VIP
Grattis till guldstjärnan och en mycket bra text om rädslan att göra fel.
2011-07-13

  Anna*
En text som berör och har konsekvenser långt utöver förväntat som blir mer eller mindre bestående. Grattis till guldstjärnan =0)
2011-07-13

  Angeldust
Alla är vi olika och gör våra egna val, unika på många sett vi människor.
Sanning eller lögn du gjorde ett val - inte sagt att valen är lätta.
Nu fick jag något att tänka på..är själv rak, så svårt att kommentera denna på annat sätt.
*Applåd*
2011-07-12

  M_Franke
"Jag ljög så in i helvete
Ljög så jag blev blå"
Magisk text, du lyckas åter igen göra mig stum
2011-07-12

  wildah
Livet är inte lätt! Visst ångrar man en hel del man gjort! Om man hade facit så skulle det ju vara lätt men så är det ju inte! Försöka göra det bästa av situationen nu är väl det man kan!
2011-07-12

  sangel
Hur svår sanningen än är är lögnen så tung att bära. Snyggt
2011-07-12

  Minkki VIP
välskrivet och komponerat. Gör ont att läsa. "hade sanningen ändrat något..?" blir en öppen fråga för läsaren att besvara själv. Bra!
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT