Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Come on, hit me with your best shot!


Krossa mig!

Ni kan slå mig i bojor eller slå mig med allt vad ni har. 
Utnyttja mig, stampa på mig och krossa vartenda ben i min kropp.
Ni kan spotta på mig där jag ligger i skiten och blöder.
Beslagta allt jag äger och bränn ner  mitt hem till grunden.
Ni kan avskilja mig från mina vänner och döttrar, spärra in mig i en isoleringscell.
Slit ut mitt hjärta och krossa det med era kalla  händer.
Ni kan sprida gift och lögner och sen lämna mig för att dö.

Jag reser mig alltid.
Starkare och mer lysande.
Åter och åter igen.




Prosa av Magnus P.
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-12 16:49



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Stark dikt som verkligen berörde mig på djupet.
Otroligt bra med många starka känslor.

orden : Jag reser mig alltid.
Starkare och mer lysande.
Åter och åter igen.

Ger hela dikten ett otroligt liv, och jag kan inte annat än att säga att du är grym!

Fortsätt skriva - det gör du grymt bra!
2011-07-19

    ej medlem längre
åter igen dyker
fenix upp..
och jag tycker mig
se likheter, i fenix
inverkan..

vackerhopp
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord