Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag valt att besanna dig med mig finns det vissa tankar som påverkar mig att vara den jag är. Vi lever i en värld av tankar och idéer av längtan att vilja förstå. En medvetenhet att vilja vara där, en liten av oss som ändå kan påverka. Men vi betyder


Sacred skin


Vad händer
en sommar
när du existerar
och bara är
ta bort
din sketna
jävla löjliga
tatuering
Morrison helt rent
skinnfin
levande död
men däremot Lemmy
som har
sina
vackra berättande
ristningar
min morfar
en snygging
i huden en dam
tatueringens
fråga på svar
och vännen
som vet
och ber mig
vara lugn
en ödmjukhet
som ligger






Fri vers av Marvin
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-12 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin