Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pinsamheten efter Blair bläää


Assange och pinsamheten

Pinsamt för landet Sverige

Och att sjuka åklagare har sån makt

Så de kan göra vilka vansinnigheter som helst

Närsomhelst

Grundat på en trasig kondom

Och nu är de igång igen

Men det värsta är att Sverige som land

Går USA:s ärenden

Reinfeldt är USA:s nya knähund

Som Blair var till Bush en gång




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger
Publicerad 2011-07-13 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO