Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om drömmen jag drömde en dag kan bli sann...


Jag ville inte vakna idag...


Jag ville inte vakna idag
Jag drömde om dig
Jag drömde så vackert
Och jag ville inte vakna idag

Så försiktigt
Så ömsint
Närmade vi oss varandra
Såg i varandras ögon
Bara en kram
Så mjuk och varm
Bara en kram
Inget annat
Fick oss att inse
Att vi var
För varandra
Med varandra
Hos varandra
Äntligen

Så helvetes gärna
Ville jag stanna i drömmen
Där du var
Med mig
I rosa tröja
Så vacker och vanlig
Som du är
Var du med
Hos min mor och far
Och de förstod
Att det skulle bli vi
Såsom vi visste
I djupet av våra hjärtan
Att det skulle bli
Vi

Jag ville inte vakna idag
Fast någon annan
Fanns bredvid
Som inte förtjänar
Att jag drömmer
Om dig
Fast hon var där
Ville jag så gärna
Stanna hos dig
I drömmen

Jag ville inte vakna idag
Om inte drömmen jag drömde

Var sann…



TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 416 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-07-13 08:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Stark text... vackert skrivet..längtan...så stark...sorgligt...men bara ditt hjärtat vet...vad som är sant för det...

Tycker om..
2011-07-16

    ej medlem längre
Känner med din längtan, känner igen din längtan ~ och undrar hur många av oss som varit i samma situation, att längta efter någon annan, någon som inte finns hos oss just då. Men som ändå gycklar oss i drömmarnas värld....

Du skaldar om något som ofta ses som förbjudet, men som du ändå berör så vackert med dina ord, med ett djup om hur det ändå kan vara.

*kram* - ger applåd!
2011-07-14

  M_Franke
Mjukt, vackert och sensuellt, som vanligt är jag full av beundran över dina texter min vän :)
2011-07-13

  Linda CH VIP
Känner din besvikelse starkt. Stor igenkänningsfaktor och mycket fint skrivet!
2011-07-13

  wildah
Åh TT så vackert, hoppas din dröm blir verklighet!
2011-07-13

  Sabina "ops"
känner igen....
denna text går rakt in i mitt hjärta
längtan kärlek ömhet
men just denna längtan......
den känns
2011-07-13

  sulimaa
Ömsinta och samtidigt längtande ord som lätt tar sig in i hjärtat...vackert enkelt och sant...
2011-07-13

  Anna*
Saknaden är så intensiv att den känns.
2011-07-13

  sangel
Så levande och starkt du fömedlar känslan av saknad. Den känns i hela mig
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT