Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad vakten säger irriterat till den blinde mannen

Är du inte riktigt klok, eller?
För du kan väl för fan inte bara stå här och blåsa upp din uppblåsbara Barbara
mitt ibland alla barnfamiljer här på stranden
Det fattar du väl?

Upplåsbara Barbara, säger den blinde mannen, generat
Fan också!
Då är det ju gummibåten som jag bara har satt på under hela vintern…

Ken Cassel
13/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger
Publicerad 2011-07-13 16:34



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
ONDERBAARA OPPLÅSBAARA BARBARA ! Skönt med din humor !
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel