Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom dimmornas bro

så ligger drömmarna och bara vilar
Ja, de ligger där hela tiden latent och bara vilar i väntan på att du bara ska komma in på ett litet besök
Väntar på att du bara snart ska somna in så sött, och att du inom snart bara ska dyka upp bakom nästa krök
Väntar bara på att dina nu så varma andetag, ska störa tystnaden
För när de gör det, så är du redan inne i drömmen

Bortom dimmornas bro…

Ken Cassel
13/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger
Publicerad 2011-07-13 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel