Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll som ikväll

En kväll som ikväll finns blott en plats där jag vill vara.

Nära dig.




Fri vers av Amorina
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-13 21:12



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Vill du Anna-karin!
:))
Vad gullig du är...

kramar!

Ken
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina