Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man upphör aldrig att förvånas….


En man. Eller mer en ”bild av en” en rörlig kopia av nåt som skulle vara en man, söder om Övik har under åratal tvingat sej på en kvinna, hotat med att kunna ta barnen, med hjälp då av en släktning på socialbyrån. Har våldfört sej på alla vis, på kvinna, slagit av käkbenet och annat, fortsatt tvingat henne att säga lögner. Socialbyråchefen fanns hela tiden med, om än osynligt så med en makt utan dess like. Kvinnan sökte en fristad via kommunen en gång och fick då höra efter samtalet, som sen aldrig bokfördes i soc papper, samtalet liksom ”försvann” då handläggaren varit ut och ”pratat” med nämnda ”chef”.

Kommer sen in och säger att XXXXX säger att vi inte har några tillflykts lägenheter som Örnsköldsviks kommun förfogar över.

Alla barnen vet om detta, de har sett och hört, de har vetat om, de har smugit ner leksaker i kläderna vid de påtvingade besöken efter skilsmässan tills deras ”far” upptäckte det och satte stopp, med ”visitation” och påföljande örfilar….

Det är han, som de nu återupptar kontakten med, tar tillbaks hans namn och beter sej, allmänt för djävligt helt enkelt, speciellt med tanke på att mamman kämpat med rättegångar, ordnat förbud, för det var inte bare henne han gav sej på den pedofiliska fan…

Man upphör aldrig att förvånas….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO