Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fest i körsbärsträdet

I körsbärsträdet är det fest.

Varje fågel är där som gäst.

Det kraxar och kvittrar.

Spritter och sprätter.

Slagsmål om de mest mogna bären.

Trädgårdsmöblerna därunder
är vit- och svartprickiga.

Äter de körsbär så de får ont i magen?

Jag bjuder!




Fri vers av Amorina
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina