Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...så fin du var...för min skull...


Jag rörde mig...


Jag rörde mig själv
Och såg dig i ögonen
På bilden
Där du ser på mig
Jag rörde mig själv
Och såg på dig
Så vacker
På fotot
I min dator
Jag rörde mig själv
Och Gud
Vad jag önskade
Att du var hos mig då
På riktigt...




TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-14 10:42



Bookmark and Share


  HelenaW
Man känner din längtan efter hennes beröring, hur du kan gå in i bilden och vara där, så nära. Med en mjukhet nämner du din beröring. Finstämd.

Kan känna din längtan, med ett pirr hos mig. Bra fångad!
2011-11-07

  Ninananonia VIP
: . Så fint...dina ord berör...
2011-07-16

  wildah
Så stark känsla, jag dras med då jag känner samma sak!
2011-07-14

  Rise Little One
Det finns gott om folk i världen, men den enda jag kunde se är du... så är det alltid med äkta kärlek.

Jag kan nästan spegla mig i din text...
önskade ibland att jag kunde trolla fram något som skulle underlättas dina hjärtslag i detta fall....
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT