Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är beredd

Jag öppnar MIN dörr
Dörren till min layrint
Min egna
Och ingen annans

Mina beslut
Mitt agerande

Min labyriint med mina tusentals dörrar

Jag är redå




Så kom igen ...


















Ge mig Allt du har!




Fri vers av Black Bird
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 13:14



Bookmark and Share


    Vico
ingen kan någonsin stoppa dig! :)
2011-07-17

  mare VIP
Bra !!
2011-07-15

    Yarissa
Applåder!
Låter modigt och bra beskrivet.
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird