Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsfällan ...




Hon skrek så tyst att ingen hörde
– rakbladet låg bredvid blodpölen
och nu låg kroppen alldeles stilla






Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 16:14



Bookmark and Share


  walborg
Stark koncis text.
2011-08-24

  queenia
.. för många unga kvinnor gått denna väg!
2011-08-18

  Anna*
Så tragiskt att de tysta smärtskriken så ofta har de konsekvenserna.
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin