Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Gul och Blå

~¤~

Varje gång som jag tar på mig min blå Sverigetröja med små gula kronor på
så hittar jag en ny gammal kung i släktträdet

varje gång markiserna dras upp vid solnedgången
låter det som tusen måsar över tusen mil av vatten

12 Juli 2011

LPWJ




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-14 19:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-07-14

  L Patrik W Johansson VIP
ja nu var det tjejernas tur i landslaget
bland herrarna är väl Zlatan och ett antal proffs, fast inte hemma i Sverige

hur det länkar till texten är för Kung och Fosterland...

Be well,
LPWJ
2011-07-14

  queenia
.. och bilden är fantastisk.. oavsett pojkars jagande efter rullande föremål!
2011-07-14

  L Patrik W Johansson VIP
fast tröjan hjälpte inte "hobbyfotbollsproffsen" från Sverige igår som möter heltidsproffsen, och däri ligger felet, kultur är inte hobby varken i sport eller skrift utan kräver sin tid

Be well,
LPWJ
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP