Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerat alster ifrån arkivet


Ni kallar mig för hund

Så ni behöver bara vissla på mig, så kommer jag till er fortare än ni kan blinka
Så innan ni ens hinner att blinka, så finns jag redan där hos er
Och det är då som kan jag se att ni blir så glada, för det är bara vackra och lyckliga ansikten
som jag kan se, ler

Så ni kallar mig för hund
En som ni lätt bara kan köra lite med
Men så finns det inte heller någonting som jag inte skulle göra för er
för att ni bara ska kunna känna er lite tillfreds
Så kastar ni till exempel en pinne så fångar jag den, eftersom jag bara älskar eran så roliga lek
För så fort som jag bara kommer tillbaka med pinnen, så berömmer ni mig
med en massa smek och kel
då ni bara brukar att klia mig riktigt skönt bakom öronen
och under hakan

Så ni kan väl bara förstå nu, att när ni är sådär gulliga
och snälla emot mig
så vill jag bara ge er allt det där som ni vill ha
Och att jag är den där som ni bara vill ha med er vid eran sida, varenda dag
En bästa vän
En bästa vän som ni kan lita på i alla väder
En bästa vän som delar med sig av sin kärlek helt hängivet
En bästa vän som kan göra att ni mår riktigt bra

Ni kallar mig för hund

Ken Cassel
14/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-14 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel