Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

USA får nu betala


USA får nu betala för sitt krig
Betala för det Bush startade för över 10 år sen

En faktum är att USA är viktigast som konsument
Och förbrukare

Inte alls som producent numer
Och hur länge går det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-15 20:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sådd & skörd.
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO