Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt eget fel


Så är det såhär vi ska ha det?
Är detta vad du verkligen vill?
Du där borta och jag här
Kapplöpandes om vem som klarar sig bäst

Om du bara kunde lyssna
Om du bara kunde förstå
Det är du som förstört allt för dig själv
Inte jag som valt att gå

Jag är en sådan som håller mitt ord
Allt jag sagt har varit sant
Men dina lögner, dina svek
Hur mycket trodde du jag skulle orka?

Du vet att jag förstår
Du vet att jag ser
Så sluta bara låtsas som att allting är perfekt
Du vet att det finns så mycket mer

Du omger dig med såna du alltid baktalat
Är plötsligt bästis med dom som du tryckt ner
Hur kan du förvänta mig vara avis?
När du vet vad jag har, där du kunde varit en del

Lilla vännen lägg ner nu,
Bara sluta spela dina spel
Älskling du vet att jag vinner
Och det är bara ditt eget fel




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-15 15:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är klart du gör, genuint äkta beteende vinner alltid över falskt spel.

Gott här.
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts