Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon form av kärlek

En sorglig droppe regn.

En söt droppe vatten i ett annars salt hav.

Ljuset ifrån en halvsläckt cigarett i en annars becksvart natt.

Mindre än sandkornet, svårare att lokalisera.
Flyktigare än nuet och ändå likt nuet alltid närvarande.

När man nämner ditt namn, förnimmer din närvaro, kanske tror sig äga dig. Då virvlar du bort i rymderna.




Fri vers av Jakob Hellström
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-15 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Hellström