Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ororoligt

Det finns fler
oroliga människor
än roliga




Fri vers av ghost
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-15 19:07



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Hört i osten:
or-a gifte sig med or-b
or-d och or-o kom till bröllopet,
tillsammans med flera svartvita k-or.

Skämt åsido, så insåg jag när jag läste denna text att den norsk-danska betydelsen av rolig (=lugn) faktiskt lever kvar i inverterad form i ordet orolig.
2011-07-15

    ej medlem längre
jag är en av dom
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost