Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är död...

När jag är död
måste universum
klara sig utan mig

Undrar hur det
kommer att gå




Fri vers av ghost
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-15 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost