Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon kärlek


Jag älskar nog dig
lite mer än sedeln
på en femtiolapp
visst lite mer
lite djupet
lite tanken
lite gåtan
galenheten
en tår
när du gråter
och ler
bara så skönt mot mig
när alla tankar
förgör dig
i en liderlig
destruktivitet trångt i mig
när du är
så otroligt vackert
jävla förlorad i mig




Fri vers av Marvin
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-16 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin