Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig bli full



jag rakade mig
fann en klarhet
bara enbart
för att fylla mig
som en flod av förvirring
som doft av trosor
luktar vackert
ej börs
men va fan
för tio spänn
skulle jag
finslicka
dig
min blinda vän




Fri vers av Marvin
Läst 187 gånger
Publicerad 2011-07-16 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin