Tom Petty And The Heartbreakers – Breakdown

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom Petty And The Heartbreakers – Breakdown




Fröken (-Breakdown)

 

 

 

 

Som du fortfarande, flödar

dina

svala pulsar

 

dina, perioder

 

mot hans inre öra

 

 

när du så, behagar

 

  Fröken

 

 

 

 

han hör dem ännu

och kanske som mest

om nätterna

 

 

 

då, när hans utsträckta svanhals
envist

försöker vika undan

bilden

av ett ensamt fall
under en bit förlorad, stjärnglans

 

från den himmel
som nu ter sig allt mindre

där, i skuggan av hans alldeles, egna
blåmålade 

lilla kosmos

 

 

 

 

du

i dina skuggors djupa dalar,
i strömmen från hans floder

får den nya gryningen vänta en stund till

för han blundar ännu blombladen du släppte

där, bak ytterdörren
när du gick

 

de föll som svidande kristaller
likt ett radband
över hans blottade bröst

 

för gröngräset växer ännu tyst

så stilla

i din eftervärme

 

där, innanför
hans ramar




Fri vers av John B Lund
Läst 490 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-17 12:01



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Betagande vackert och drömskt! Bokmärks!
2011-08-09

  Rumi
Oj. Jag menar OJ! Det här var så bra att jag inte riktigt vet vad men du är seriöst magisk med ord.
2011-07-21

    ej medlem längre
Här pågår passion!
2011-07-17

    Melona
Det är som att smaka en salt karamell, suga på dess beska innehåll och tycka om det. Bildrikt känslosamt, även skrivet med känsla och dessa nätter av härjande som innebär att värja sig.
Tror du behövde skriva det här. För att komma vidare, eller snarare få ett grepp om vad det är som river. Blommorna,
de som blommar varje stund i bröstet och ömmar som tistlar som skiraste vallmo. Det tomt tunga, det ensamma som slår an knuten och man inte vågar, men vill. Du beskriver det med lätthet och jag hakar mig lite här:

"och för gröngräset växer ännu tyst"

- tror du ska trolla bort och?!

Tack, jag ska inte svamla mer - men gläds att du skriver igen!
2011-07-17

  Anna*
Oj, så vackert! Berör! ♥
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

John B Lund
John B Lund