Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


Fotogen



det ska fan till,
om jag inte

tar chansen,
låter mig,

dränkas i fotogen,
kastas i galopp,

mot dina, brinnande korridorer

oj oj oj, fröken

ser du inte

de bränner dreads på broarna
dansar nakna utmed

ser du inte !

hurfan, jag vill kyssa dig




Fri vers (Fri form) av John B Lund
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-24 08:56



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
En stark text som fångar tag i läsaren . Jag ser allt i bilder . Bra!!!
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

John B Lund
John B Lund