Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris, skickade in den igen av en speciellt anledning ;=)


Kärleken



Kärleken
Kan inte stängas inom murar
Kan inte stängas ut av burar
Kan inte förgås av att nån lurar
Den med bakhåll

Kärleken överlever banditerna
Oavsett om de kallar sej så
Eller bara är såna men kalla sej nå
Som ska vara motsatsen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-16 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO