Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plånboken



Jag har tappat min plånbok
Men har pengarna kvar
Pengar som ska vara till
Min semester
Mitt liv

Så man la inte alla ägg i den korgen
Det är lika bra
De varnar ju för ficktjuvar
Så jag behöll pengarna
Utanför lädret…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger
Publicerad 2011-07-17 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO