Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten pojke var på en nudiststrand tillsammans med sina båda föräldrar

och då pojken bara frågar sin Far
Pappa!
Varför har några snoppen uppåt och andra snoppen neråt?

Pappan blev då först lite paff, av frågan, men fick sig snabbt en snilleblixt
och svarade sin son
Jo, de som har den uppåt är rika och de som har den neråt är fattiga
Okej då, sa pojken, nöjsamt!

Efter ett tag så frågar pappan pojken
Har du sett till mamma?
Pojken svarar då bara lugnt, pekandes
Hon är därborta någonstans och pratar med en fattig man som helt plötsligt bara blev rik
Ja, så nu håller mamma bara på att pumpa honom på pengar…

Ken Cassel
17/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-17 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel