Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sägs att man svävar i ovisshet...

...men jag bara faller




Fri vers av sandraskänslor
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-17 14:08



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Enkelt och uppriktigt. Bra
2011-07-21

  Börje Larsson
kort, kärnfullt och bra!
2011-07-17

  cilax VIP
men du faller så jävla snyggt!
2011-07-17

  Anna*
Riktigt snyggt! Kärnfullt och bra! ♥
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

sandraskänslor
sandraskänslor