Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

©KLM2011. Gavleån och broarna.




i samma säck

 

 

 

kedja sten mineral ben

 

 

jord och lera

vatten och is

eld och lava

storm och bris

 

 

kedja sten mineral ben

 

 

allt vi får är gratis bevis

allt vi ger är betalat pris

 

 

vacuum nollor 

dimmor och dis

abstrakta fållor

troll och gris 

 

 

i samma säck

i samma säck

kedja sten mineral ben

 

 

kärlek och skräck

 

 

kärlek och skräck

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-17 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri