Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dedikation Brorsan! (vännen och inte min bror)
Kommunikation betyder




att komma samman

 

 

*
I ett sam-tal:


Börja en mening med "Du", och du skaffar dig automatiskt en kamp med starkt försvar från din sam-talspartner.
Börja en mening med "Jag tycker att du" om det promt ska dit en åsikt. = Stå för ditt tyck/åsikt och ta ansvar för den. Var stolt över den? ;)
*

Visst är det jäkligt rätt så


Meeeen duuuuuu... ooops sorry, jag tycker att meeeeen duuuuu - en äkta svordom är mer än behövlig i vissa kretsar av sam-tal där kommunikationens grundbetydelse "Att komma samman" totalt har kollapsat.
Köra monologer sida vid sida kan dom som älskar sin egen röst mer än duo-rösten göra i Tv-hörnan "Vem tycker/kan/vet/förmår/förstör mest i ett samtal!" 

 

-  Jag är lagom förbannad och drar till mig som en svamp dessa ego-åsiktsutdrivare nu för tiden. Bra skola och examen för Ruiz "De fyra stenarna".Ska det vara så ska det, sa jag häromdan.

 

Gudarna är goda mot mig! Mer mätningar, mer illasittande ordförkläden att knyta fast eller rycka av. Tack!

 

Sam-tal är alltid utvecklande i sin tredje form av bäbisliv (1+1=3-principen. Underförstått är monologers 1+1 = 0.

Jag tycker också att.. alla mina 'aapsikter' dessutom ska ändra på sig allteftersom jag har förstått mer - stolpskott ogillas. Bollnätet är stort och ska användas effektivt. ..och
Vem vill bolla vägg utan vägg liksom? Stillestånd skapar självförruttnelse..eller bortkollrade ord = utslitet tangentbord och fylld hårddisk!

…och nu ska jag nog gå och för-gifta mig en stund. Denna kommunikationskommentar brakar åt fanders - lika bra anlita skrivsajt.

Friskluft kallas det av de som vet bättre - förlovningen (förgiftningen) sker via nikotin här - vigseln intages seeeeeeeeenare när ord är skrivet (=tysta tals ristningar sker i stängd bok med bronsinfattad läderpärm och mineralblad) och sen ceremonin uppe på en havsklippa i rätt väderstreck.

Brudtärna??

Du...duuuuuuuuuuu!!! Var min! Eller...

 

ok, jag tycker att du ska vara min brudtärna

 

när det blir dags

*




Fri vers av Pot Pourri
Läst 219 gånger
Publicerad 2011-07-17 20:22



Bookmark and Share


  PPQ
du blir bara bättre och bättre
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri