Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen


Jag tar ett stort steg fram, Riktar, siktar och Kastar en sten.
Vakna! Lyssna och se!

Jag varnade dig.
Hämnden kommer när du minst ana det.
Men det var väll ingen hemlighet?

Stelt.
jag vet.

Trotts allt det är innehåller inte utan en viss mån av kvalitet.
kampen fortsätter, det är korrekt uppfattat.

Vid moder jord jag skall se till att du fattar.
Kampen vi driver sätter oss i karantän!

Vi tänder cigaretten, vi skapar en dålig miljö för barnen, och i slutet finns bara abstinensen.

Känn på den.

Jag kastar skit till den som är inskränkt. Jag kastar skit till höger och vänster till och med mitt i centern.

Men igen vill ta upp det. Vad är frihet? Vem tar ansvaret? Och varför dröjer det?

politik, vad är poängen!?

Jag tar ett stort steg fram. Riktar, siktar och Kastar en sten.
Vakna! Lyssna och se!

Blundar du fortfarande, eller!?

Vi separerar oss från skaran. Genom att visa engagemang. Genom att visa att vi inte kan vallas!

Detta kan inte hormonbehandlas, förhandlas, fördelas eller antastas.
Det är korrekt uppfattat!

Du som är inflytelserik borde se värdet i att ta hand om världen.
Hjälp oss innan det är försent.

Engagemang, vilja och kunskap och i våra huvuden existerar redan idéerna.

Hjälp oss att utveckla dem och hindra inte oss med tung byråkrati.

Det får vara nog med hyckleri, hjälp os att rädda världen.Hör ni inte hur den skriker!?






















Fri vers (Fri form) av Daniel R
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-07-18 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel R
Daniel R