Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen som var...

Tanken är ständigt flödande.
För somliga är det förödande.

Blicken som säger jag vill ha mer är vanligt att se.
Men jag kan inte, vill inte, får inte ge dig det du förtjänar.

Virus ett virus corrupterar mina tankar.
Förgiftar mig långsamt.

Just idag så ville jag inte kliva upp för att jag visste att jag inte skulle åstadkomma någonting.

Sagt och giort så klev jag upp. Det känndes som om själen skrek sluta!
Jag begav mig mot lektionen men hamnade hiss AF.

AF jag gör som staten vill som min mor vill och som är nödvändigt för att leva. Arbeta för att jag någongong skall få arbeta.

Som ett förvirrat kreatur återvänder jag hem.
Vad hände? Vad fan hände!?
Inte ett jävla skit.

Jag kan inte sova kan det bero på mina tankar som förslavar mig och gör mig lam?

Tanken är ständigt flödande.
För somliga är det förödande.
För mig kommer det att vara döda de.

Och nej. Jag åstadkomm inte något idag helleTanken är ständigt flödande.
För somliga är det förödande. r.




Fri vers (Fri form) av Daniel R
Läst 269 gånger
Publicerad 2012-09-18 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel R
Daniel R