Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

offpist

 

 

 

*

gyttja
lava
mareld och kvicksand

bakeda myrhål ortmörker dimdis

berghällar grottväggar
rösen och hålor

vem väljer trampade stigar och linjeräta E-vägar
när livet erbjuder artrikaste offpist-valen

i stimulans

 

en distans mellan världar med svarthål
gör färden till lärdom och hittade smartmål

 

gyttja lava mareld och kvicksand
aldrig en trist resa
aldrig ett

tomt land

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-18 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri