Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marianergraven

Tänker på Marianergraven,
världshavens djupaste plats
11034 meter under ytan

Och så finns det folk som
påstår att jag inte
tänker djupa tankar!




Fri vers av ghost
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-18 07:37



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det är väl snarare en rejält blöt tanke... :)
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost