Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..jag räds dig..




Till min själsfrände

när våra blickar möts

för allra första gången

kan det tänkas att någon av oss drunknar

förbered dig på en stöt

när våra fingrar snuddar vid varandra

som av en händelse

du kommer höra min puls genom rummet, mitt hjärtas rop

du kommer känna doften av mig

som en drog

du kommer vilja andas min luft

och läka mitt onda

du kommer att gå igenom eld för mig

och jag kommer låta dig

göra allt det där

och älska dig för det

men den dagen du lämnar mig

och mitt hjärtas rop tyst ekar i natten

kommer jag aldrig

förlåta dig




Fri vers av Hélène
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-18 11:43



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
Vackra ord: (Jag läste dom för min hund, min själsfrände o mitt livs största kärlek.)
2011-07-19

  Anna*
Starkt som en urkraft sprungen ur en vulkan i båda bemärkelser! Det finns säkerligen en själsfrände som upplever detsamma och passar perfekt!
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn