Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppet redan


Hör dina klackar klappra mot golvet

Det är som att dina fingrar

Klappar på mitt hjärta

På min dörr

Fast vi båda vet att

Det redan är öppet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-18 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh så fint..
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO