Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan har en rosa


Flickan har en rosa bh i teddy
Sen åker mer av, trosor i detsamma
Men väldigt lite teddy
Mest snören
Och hud

Sakta åker bh:n av
Sen trosorna, efter en omständlig procedur
Brösten är fasta, ser ändå mjuka ut
Hon ser ut att njuta av sina egna smekningar
Hon får nog mer betalt för det
Så är hon helt naken

Inser att runt om i landet, sitter det män
Ja kanske kvinnor med
Ensamma och ser samma vackra kropp
Drömmer om att lägra den, rå om
Få känna

Hennes hår är rödlätt
Hon vet att svänga på sej
Står på en gammaldags gård med syrenbuskar
Och handpumpad brunn
Och kanske kanske, är jag en av de få
Kanske rentav den enda, som ser
Men har händerna upptagna med att skriva

Och som erkänner utan att skämmas
Att det faktiskt är vackert
Utan att lägga några fördömanden eller annat i
Så är hon förbaskat vacker
Även jag skulle vilja finnas på den gården
Släppa loss min lust
Men hon numer utan rosa teddy
Snacka om teddybjörn
Rosa




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2011-08-07 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO