Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda råd


Jag tog en stund och pratade
Med mej själv
Fashinerades av vilka bra svar
Man kunde få

Och över hur väl
Jag kände mej
Och över de råd jag fått
När jag frågat andra
”så förbaskat fel”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger
Publicerad 2011-07-18 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO