Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tänk om du xxxxxxx tänkte detsamma...fast på mig...


Jag tänker på dig nu...


Jag tänker på dig nu
Jag tänker på dig alltid


Jag önskar
Att du läste
Mina ord
Att du fick veta
Att det var jag som skrivit
Om min längtan till dig
Och att du tyckte om
De ord jag skrivit
Om dig
Bara om dig

Jag önskar
Att du fick veta
Hur mycket
Jag saknar dig

Jag önskar
Att du visste att

Jag tänker på dig
Nu
Jag tänker på dig
Alltid...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 443 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-18 12:47



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du skriver ju mina ord ...............
2011-08-12

  Minkki VIP
Det finns en sådan universell och särskild, stor längtan i dina ord.
Ändå var det de här få, små raderna som berörde mig starkast, de talar med en viss stolthet om modet att skriva "bara om dig". Tack för en fin dikt!
"Och att tyckte om
De ord jag skrivit
Om dig
Bara om dig"
2011-07-19

  wildah
Hoppas hon hittar hit och ser din dikt för den är vacker!
2011-07-18

  Ninananonia VIP
Så vackert du tänker om henne... :) alltid :)
2011-07-18

  Anna*
Så fina längtansfulla ord.
2011-07-18

  sangel
Så full av vemod och längtan.
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT