Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dialekt på kryp/insekt; kuse (hälsing; kuse oavsett hästar på gården. Var ca 12år innan kusen blev en häst. Imponerande förvandling som aldrig fungerade fullt ut i Min Värld.© 2010 KLM)




kufiska kuse

 

‎'Glappkäftens' motsats i The World of Beastie Backs?
Kanske 'Vådan av att stånga sig ett stolpskott i fel landsända'

eller möjligen mer Einstein och
Hävarmens funktion i Animalismen;
"Vad händer om man bänder på denna bug?"

 

*

 

denna underbara skapelse
hälsade på i gårkväll
gick snällt in i min burk

visade mig plötsligt

 

"Jag har vingar och kan flyga, också!
Inte bara vända synen på dig, din
rättriktiga skygglappsviewer!

 

landade på mitt bröst
och satte sig där
i godan ro

omöjlig att fotografera
baklänges
med stadig hand

bytte sen snällt viloplats
som utav avläst tanke

 

ville bli fotad med sin stång


satte igång något

länge gömt länge sedan borttömt
och ovädrat

 

den kufiska kusens måste
är att bli sedd med baklängesöga

 

tröga tröga

fantasi

 

så tack för en öm önskad bävning
i konsten att kränga en kram av en kuse


i skenet av sommarens senkvälls
stångtankestund

så sant de fångar sig själva
med hävning

 

stoltsera och kufa sig

 

Stånghävarbuse

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-18 15:34



Bookmark and Share


  blaite
Läskigt
2011-07-20

    ej medlem längre
läcker text! bugar och kufar mig ödmjukt
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri