Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där det finns en eld

finns också ett hem

så enkelt citerat

av käre Astrid




Vänskap

Ni är min eld

och kylan

har växt sig

starkt nu

 

Trygga ord

och värmen

i er famn

 

skrattet 

i era fingrar

och förståelsen

utan ord

 

kravlöst

och så oändligt

självklart

 

er enkla frånvaro

komplicerar min tillvaro

 

allt jag är

blir till ingenting

utan er.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-18 18:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
livsnära skön dikt med underbart slut
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér