Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längs


håller mig kvar
utmed ränder
som aldrig går ur
så länge du inte viskar farväl

utmed linjer
av kroppen
ännu mer än förut
mer levande kan du inte bli





Fri vers av evana
Läst 396 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-18 19:01



Bookmark and Share


  surface to air
Vet inte vad det är men texten gör mig mycket lugn och väldigt varm. Fint!
2012-09-27

  Lena Själsöga Keijser
det jag ser
kan jag ej beskriva
jo - jag kan
nöjer mig med att säga - detta är förundransstrålande skönhets
rörelse
2011-07-29

    Max Poisé
Fantastisk text!
Självklar bokmärkning!
2011-07-23

  Niclas Petersson VIP
Som en bubbla i en egen verklighet. Man stannar kvar för att man varken vill eller kan annat. Det är skönt att blunda.
En drömsk text som väcker tankar som lever kvar långt in på småtimmarna.
Gillar.
2011-07-18

  Ola Rydberg
Väldigt vackert och fint
2011-07-18

    kivu
"ännu mer än förut
mer levande kan du inte bli"
Så vackert.
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana